Marte Haverkamp is kunstenaar en woont en werk in Amsterdam

Hi Marte,

Waar zou je graag nog eens je werk exposeren?

 

Als iemand de vraag stelt mag ik je iets vragen? zeg ik eigenlijk altijd JA, waar ik kan wil ik graag helpen. Maar als die vraag over mij gaat merk ik dat er een deur dicht gaat en dan komen er weder vragen zoals: waarom wil iemand dit weten, wat hebben ze er aan, zou men geïnteresseerd zijn in mijn gedachte en dan pas komt de aller grootste vraag naar boven: want ja WAT wil ik eigenlijk?

Mag ik wel iets willen?!?

Anderhalve week zingt de vraag rond in m’n hoofd en denk ik er over maar ik ga hem niet aan.

Tot vandaag de stoerdere ik

weer boven kwam

 

Tot vandaag de stoerdere ik weer boven kwam en dacht: JA ik mag dingen willen en dromen hebben ook al zijn ze misschien niet realistisch, als je ze niet uitspreekt zullen ze nooit werkelijkheid worden.

Dus bij deze: op een heleboel plekken in het MOMA in NY, Palais de Tokio in Parijs, de stad en dan bedoel ik elke stad in de wereld in de vorm van muurschilderingen zodat de kunst voor iedereen is. En de Mini Galerie, de fijnste galerie waarvan ik alle kunstenaars goed vind die ze vertegenwoordigd.

http://www.studiomarte.nl/